16.3.06

Quotes van opdrachtgevers

Iedereen vond het echt helemaal geweldig. Mijn vader wist echt van niks en stond helemaal perplex. Heb hem nog nooit met zoveel tanden in zijn mond zien staan!! Hij krijgt een prominente plek in huis!

Ik ben er even helemaal stil van geweest.....Echt geweldig, super en fantastisch!!!!! Ben er echt helemaal happy mee.

De kinderen vinden het schilderij prachtig. Nogmaals bedankt, je hebt mij heel erg blij gemaakt.

Ik wil je heel, heel hartelijk bedanken voor het schilderij dat jij geschilderd hebt. Zonder jouw vakkundigheid zou het nooit zo mooi geweest zijn.

Dochter en schoonzoon ze vonden het helemaal te gek echt heel mooi. Nancij werd er warm van en kreeg tranen in haar ogen.

These are some reactions from other portrait painters on the Portrait Artist Forum:

Very nice painting Bianca. You have a clean direct style about your paintings, not over worked. No small task these two year olds.

I like your painterly application of the oil paints, Bianca. This is a sweet portrait, too......love the cute little nose and the way the bottom teeth appear to be in just the right place.

Bianca, the portrait is awesome! Proportions, value hue all there. Keep up the excellent workand please continue to share such gems with us. How much time did you spend on this portrait?Maybe you could post your process, of a portrait, in stages. I'm sure many would appreciate you sharing with us.

Bianca, I too love your clean, direct, very distinctive style! Noor is wonderful.Garth

1 opmerking:

Anoniem zei

hallo bianca ik weet niet of je mij nog kent .je hebt mijn overleden vrouw nog geschilderd uit huissen in ruil voor al mijn bomen en struiken die je met je fam. hebt op gehaald uit de tuin ik ben er nog steeds heel blij mee en iedereen vindt haar super mooi. ben je nog steeds heel dankbaar voor .
ps ben inmidels heel gelukkig getrouwd met fia die was er toen net bij mij .groetjes von ons .pswe blijven je volgen je doet het heel goed .