18.9.07

Veiling voor Ronald Mc Donaldhuis
Op 12 oktober zal een golftoernooi op de Hooge Vorssel in Nistelrode afgesloten worden met een veiling. De opbrengst gaat naar het Ronald Mc Donald huis in Den Haag. De familie van Eerd (Jumbo supermarkten) stelt de golfbaan ter beschikking. Er zal o.a. geboden kunnen gaan worden op een portretopdracht van mijn hand. Andere kunstenaars die een bijdrage leveren zijn o.a. Clemens Briels en Barbara van Druten.

1 opmerking:

Vanessa Paulina zei

Hai Bianca,

ten eerste mijn complimenten voor je werk!
ik zocht naar informatie over de veiling van Ronald Mac Donald huis en ja alleen jouw stuk kon ik googlen, mijn naam is Vanessa Paulina en ben ook 1 van de kunstenaars die meedoet met de kunst veiling, je kan mijn werk zien op http://www.vanessapaulina.com

groetjes Vanessa